Χαιρετισμός του Διευθυντή της ΔΕ Πειραιά Διονυσίου Αναστασόπουλου

Αγαπητοί/τές μαθητές/τριες, Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί, Αγαπητοί/ές Γονείς και Κηδεμόνες,

 

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μια ημέρα γιορτής για την εκπαίδευση, γεμάτη με όνειρα, φιλοδοξίες και επιθυμία για έργο και ουσιαστική πρόοδο.

Στόχος του σχολείου μας είναι η ανθρωποκεντρική παιδεία  που στηρίζεται  στις δημοκρατικές αρχές και ιδεώδη. Όραμα μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός σχολείου που θα προσφέρει στα παιδιά μας γνώσεις αλλά και  μια ολόπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για την επίτευξη του οράματος μας αποτελεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ  όλων των αρμόδιων φορέων.

Απευθυνόμενος στους μαθητές μας τους καλωσορίζω  σε έναν  δρόμο «γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο  γνώσεις..», δανειζόμενος τα λόγια του Καβάφη, στους  εκπαιδευτικούς μας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική χρονιά με σκοπό την επίτευξη των εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών στόχων και στους γονείς και κηδεμόνες ευχές για καλή δύναμη που στηρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον αγώνα των παιδιών τους.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Πειραιά κι εγώ προσωπικά έχουμε στόχο την επίλυση των αναδυόμενων προβλημάτων και εκπαιδευτικών θεμάτων πάντα με σεβασμό και συνεργασία για ένα σχολείο δημοκρατικό, για ένα σχολείο που καθημερινά θα γίνεται και καλύτερο και σε αυτό το σημείο ενθαρρύνω την επικοινωνία όλων σας μαζί μου.

Καλή δύναμη σε όλους για μια  συναρπαστική και συνάμα δημιουργική  σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής της ΔΕ Πειραιά

Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.

Φιλόλογος

Άρθρα δημιουργήθηκαν 245

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω